Spolbil

Med RL Spolservice's spolbilar håller du dina ledningar fria från blockeringar och skador. Våra tjänster är skräddarsydda för både förebyggande underhåll och akuta situationer.

Omfattande SpolbilsTjänster för Varje Behov

Underhållsspolning

Underhållsspolning utförs för att adressera både befintliga problem i ledningar, såsom svackor, beläggningar och ansamlingar, och som en förebyggande åtgärd för att säkerställa att ledningarna är fria från hinder. Detta viktiga underhållsarbete hjälper till att förebygga oväntade problem genom att hålla dina ledningar rena och funktionella, vilket bidrar till ett långsiktigt sunda avloppssystem.

Villaspolning

Det är rekommenderat att genomföra en villaspolning vart femte år för att minska risken för avloppsstop och undvika onödiga reparationskostnader relaterade till fastighetsskador. Vid en villaspolning genomspolas alla ledningar ända ut till den kommunala anslutningen. Dessutom utförs en grundlig egenkontroll med kamera för att kontrollera ledningarnas skick och försäkra att de är i gott skick.

Stamspolning för BRF och lägenheter

Vi rekommenderar att utföra en stamspolning vart 3:e till 5:e år för att hålla avloppssystemet i optimalt skick. För en effektiv underhållsplan kan köksstammar spolas vart tredje år och badrumsstammar vart femte år.

Under denna process rengörs samtliga berörda delar av ledningarna, inklusive samlingsledningen som sträcker sig genom fastigheten ut till antingen den kommunala anslutningen eller en extern brunn. Varje steg i processen dokumenteras noggrant med kamera, och denna dokumentation lämnas till kunden som en del av vår service.

Akuta stopp

Akuta stopp hanteras precis som det låter – med omedelbar åtgärd för att återställa normalt vattenflöde. Vår insats fokuserar på snabb spolning av specifika problemområden, såsom en enskild golvbrunn eller ett köksavlopp. Vi genomför även en noggrann egenkontroll med kamera efter åtgärden för att verifiera orsaken till stoppet och försäkra att avloppssystemet är fullständigt återställt

Varför välja RL Spolservice?

Våra spolbilar är utrustade med det senaste inom högtrycksteknologi, vilket gör oss till ett självklart val för snabba och effektiva lösningar. Oavsett om det gäller en enkel underhållsspolning eller akuta stopp, är vår personal tränad att hantera alla situationer med expertis och omsorg

Kontakta oss

JOUR

Jouren finns tillgänglig dygnet runt alla dagar på året om inte annat meddelats på sociala medier eller liknande.
Jouren startar 16:00 och avslutas 07:00. Helger har jouren öppet från fredag 16:00 till måndag 07:00.

Läs mer om vår jour 0734-210 211

Vanliga frågor

Några bilder från tidigare utförda projekt

Behöver du en grundlig rörinspektion?

Förutom våra spolbiltjänster erbjuder vi detaljerade rörinspektioner för att identifiera och åtgärda djupliggande problem i ditt avloppssystem

Lär dig mer om rörinspektion

Akuta problem? Ring oss på 0734-210 211